THE BUDGET HOTEL - ALMERE

UPDATE: Deze Budget kamers in Almere zijn helaas niet meer beschikbaar. Wel kunnen we appartementen en studio's aanbieden in een iets hoger segment via ons partnerplatform. Registratie is gratis en u kunt zelf zoeken en ook zelf boeken. In een super de luxe hotel, midden in het centrum van Almere, vlakbij het treinstation (kamers zijn geluidsdicht!) en tegenover het World Trade Center (WTC) kunnen wij je studio’s aanbieden! Of moeten we zeggen:” Kunnen we je een privézwembad aanbieden op het dak van het hotel”.

Deze Studio’s hebben een kitchenette dus je kunt in je eigen kamer koken,  een flatscreen, gratis Wi-Fi en er is een parkeergarage. De studio heeft heerlijke boxspring bedden en een bureau. Er zijn ook koffie- en theefaciliteiten. De badkamer is echt luxe te noemen met een heerlijke douche en een toilet en met een halfuurtje ben je in Amsterdam, Utrecht en op Schiphol.

Deze Studio kun je vanaf één maand boeken met een maximum van twee jaar. Je kunt opzeggen of verlengen wanneer je wilt en profiteren van de luxe van een hotel. Iedere 5 dagen wordt je studio schoon gemaakt en krijg je een handdoeken en bedlinnen wissel. Er is een restaurant in het hotel dat eten bezorgt en er is een eigen winkel in het hotel voor snacks en maaltijden. Er zijn ook kamers zonder kitchenette (iets voordeliger), of grotere studio’s en appartementen te huur als je dat liever hebt. Laat ons weten waar je voorkeur naar uit gaat!

  • Prijs € 1000,-/maand voor 1- 2 personen excl toeristenbelasting