THE BUDGET HOTEL - AMSTERDAM

Een shortstay kamer regelen in Amsterdam kan een hele uitdaging zijn. Wij weten dat ook en zijn daarom altijd op zoek naar leuke mogelijkheden om te verblijven. Kamers, studio’s en appartementen voor een longstay verblijf. In de regio Amsterdam is het goedkoopste wat we je nu aan kunnen bieden €1200 (1-4 personen). Ideaal voor jouw longstay verblijf als je 20 km rijden geen probleem vindt. We kunnen je vanaf €1700 per maand voor 1 persoon, een apartement aanbieden in de Jordaan en vanaf dat bedrag en hoger hebben we nog veel meer mogelijkheden.

Ben je op zoek naar een comfortabele studio of een appartement met een aparte slaapkamer? Dat kan ook! Via ons partnerplatform kun je zelf zoeken en boeken. De studio’s en appartementen worden verhuurd voor short stay en long stay aan toeristen, (internationale) studenten, expats en aan iedereen die op zoek is naar een longstay-oplossing. Klik op de button rechts bovenaan op deze pagina, registreer GRATIS en vind jouw tijdelijke huis. VIa dit platform regel je jouw boeking helemaal zelf en kun je vaak tot 14 dagen van tevoren gratis annuleren

Inschrijving bij de gemeente (afhankelijk van de locatie) is soms ook mogelijk.


Deze kamers bij het Centraal station in Amsterdam, zijn helaas niet meer beschikbaar maar op ons platform vind je alle andere mogelijkheden. Ben je op zoek naar een een- of twee persoonskamer met gemeenschappelijke faciliteiten en recreatieruimte? En vind je het leuk en gezellig om met andere gasten in de hotelkeuken te kokkerellen? Dan hoef je niet verder te zoeken. Tot eind maart 2022 hebben we kleurrijke, moderne, volledig ingerichte en lichte kamers beschikbaar mét een eigen badkamer. De kamers bevinden zich bij het Centraal Station en dus vlakbij alles wat Amsterdam zo bijzonder maakt. Uiteraard prima bereikbaar met het openbaar vervoer. De kamers bevinden zich in een partnerhotel van The Budget Hotel en we zijn erg blij dat we je deze fijne en comfortabele kamers nog aan kunnen bieden.

Inschrijven mogelijk.
Bezichtiging mogelijk.


En dan hebben we dit: ben je in voor iets geks? Deze kamers zijn momenteel allemaal volgeboekt!

Maar wel gezellig, bijzonder en gemoedelijk? Dan is dit misschien voor jou. Je kunt hier (tot eind september) een kamer met 4 personen boeken of een tweepersoonskamer als je iets meer privacy wilt. Slapen in een stapelbed of in een dubbelbed. Jij bepaalt!

Bijzonder: geen borg, geen contract maar wel in het centrum van Amsterdam, gratis wifi, schoonmaak van je kamer wordt gedaan en er is een gemeenschappelijke tuin. Het is een beetje apart maar misschien vind je dat nou juist net leuk!

Prijzen tussen € 640 en € 1322 per maand.
Bezichtiging mogelijk. Inschrijving mogelijk.