Contact
 


THE BUDGET HOTEL - AMSTERDAM

Een shortstay kamer regelen in Amsterdam kan een hele uitdaging zijn. Wij weten dat ook en zijn daarom altijd op zoek naar hotels die tijdelijk kamers en studio’s beschikbaar stellen voor een shortstay verblijf. In Amsterdam is de goedkoopste kamer die we je per direct aan kunnen bieden €950. Met registratie €1025 per maand. We kunnen je ook vanaf €1350 per maand voor 1 persoon en €1500 voor 2 personen -per direct - een volledig ingericht appartement in Sloterdijk aanbieden. En een kamer in een hotel bij het station van €920,40 per maand tot eind maart 2022.

De studio in Amsterdam mét kitchenette vanaf € 575 per maand waar je tot maximaal 6 maanden kunt blijven, is de komende weken niet meer beschikbaar.
Inchecken per direct. Ideaal voor jouw shortstay verblijf.

Ben je op zoek naar een comfortabele studio met kitchenette voor een short stay voor max. 6 maanden in Amsterdam? Dat kan in dit hotel! We hebben vrolijke, gemeubileerde en lichte studio's beschikbaar, allemaal met eigen badkamer in Amsterdam Sloterdijk. De studio’s in dit hotel worden verhuurd voor short stay aan toeristen, (internationale) studenten, expats en aan iedereen die op zoek is naar een shortstay-oplossing. Je kunt gebruik maken van de buitenfitness, was- en strijkruimte en een heus stads strand!

De studio's voor 1 persoon huur je vanaf € 575,- en de tweepersoonskamers vanaf € 650, - per maand, inclusief elektriciteit, water en internet en hebben een eigen aparte of en suite badkamer. Voor een bezetting van 2 personen geldt een toeslag van € 200,00 per maand. Parkeerplaatsen zijn op aanvraag beschikbaar tegen een meerprijs van € 120, - per maand.

Inschrijving (voor beperkt aantal kamers) mogelijk.
Bezichtiging mogelijk.

Amsterdam

Deze kamers bij het station zijn nog beschikbaar (op aanvraag). Ben je op zoek naar een eenpersoonskamer met gemeenschappelijke faciliteiten en recreatieruimte? En vind je het leuk en gezellig om met andere gasten in de hotelkeuken te kokkerellen? Dan hoef je niet verder te zoeken. Tot eind maart hebben we kleurrijke, moderne, volledig ingerichte en lichte kamers beschikbaar mét een eigen badkamer. De kamers bevinden zich aan de achterzijde van het Centraal Station en dus vlakbij alles wat Amsterdam zo bijzonder maakt. Uiteraard prima bereikbaar met het openbaar vervoer en de watertaxi-rit naar Centraal station over water is gratis. De kamers bevinden zich in een partnerhotel van The Budget Hotel en we zijn erg blij dat we je deze fijne en comfortabele kamers nog aan kunnen bieden.

Op deze kamer krijg je vanaf de 2e maand korting (bij een minimaal verblijf van 3 maanden/bezetting door 1 persoon).
Eerste maand € 920,40.
Tweede en volgende maand € 857,40 inclusief elektra, water en internet.

Inschrijven mogelijk.
Bezichtiging mogelijk.

Amsterdam

En dan hebben we dit: ben je in voor iets geks? Deze kamers zijn momenteel allemaal volgeboekt!

Maar wel gezellig, bijzonder en gemoedelijk? Dan is dit misschien voor jou. Je kunt hier (tot eind september) een kamer met 4 personen boeken of een tweepersoonskamer als je iets meer privacy wilt. Slapen in een stapelbed of in een dubbelbed. Jij bepaalt!

Bijzonder: geen borg, geen contract maar wel in het centrum van Amsterdam, gratis wifi, schoonmaak van je kamer wordt gedaan en er is een gemeenschappelijke tuin. Het is een beetje apart maar misschien vind je dat nou juist net leuk!

Prijzen tussen € 640 en € 1322 per maand.
Bezichtiging mogelijk. Inschrijving mogelijk.

Amsterdam