Contact
 


THE BUDGET HOTEL - AMSTERDAM

Een shortstay kamer regelen in Amsterdam kan een hele uitdaging zijn. Wij weten dat ook en zijn daarom altijd op zoek naar hotels die tijdelijk kamers en studio’s beschikbaar stellen voor een shortstay verblijf. In de regio Amsterdam is het goedkoopste wat we je nu aan kunnen bieden €1400 (1-4 personen) en €1600. Ideaal voor jouw longstay verblijf. We kunnen je vanaf 1 november ook vanaf €1300 per maand voor 1 persoon, een gemeubileerde kamer bij het centraal station aanbieden (zie 2e aanbod op deze pagina).

Ben je op zoek naar een comfortabele studio of een appartement met een aparte slaapkamer? Dat kan ook! Via ons partnerplatform kun je zelf zoeken en boeken. De studio’s en appartementen worden verhuurd voor short stay aan toeristen, (internationale) studenten, expats en aan iedereen die op zoek is naar een longstay-oplossing. Klik op de button rechts bovenaan op deze pagina, registreer gratis en vind jouw tijdelijke huis.

Inschrijving bij de gemeente (afhankelijk van de locatie) soms ook mogelijk.


Deze kamers bij het Centraal station in Amsterdam, zijn vanaf 1 november beschikbaar. Ben je op zoek naar een een- of twee persoonskamer met gemeenschappelijke faciliteiten en recreatieruimte? En vind je het leuk en gezellig om met andere gasten in de hotelkeuken te kokkerellen? Dan hoef je niet verder te zoeken. Tot eind maart 2022 hebben we kleurrijke, moderne, volledig ingerichte en lichte kamers beschikbaar mét een eigen badkamer. De kamers bevinden zich bij het Centraal Station en dus vlakbij alles wat Amsterdam zo bijzonder maakt. Uiteraard prima bereikbaar met het openbaar vervoer. De kamers bevinden zich in een partnerhotel van The Budget Hotel en we zijn erg blij dat we je deze fijne en comfortabele kamers nog aan kunnen bieden.

Op deze kamer krijg je vanaf de 2e maand korting (bij een minimaal verblijf van 3 maanden).
Prijs per maand (min. periode 3 maanden) € 1306. Je kunt met 2 personen ook reserveren!
Inclusief elektra, water en internet.

Inschrijven mogelijk.
Bezichtiging mogelijk.


En dan hebben we dit: ben je in voor iets geks? Deze kamers zijn momenteel allemaal volgeboekt!

Maar wel gezellig, bijzonder en gemoedelijk? Dan is dit misschien voor jou. Je kunt hier (tot eind september) een kamer met 4 personen boeken of een tweepersoonskamer als je iets meer privacy wilt. Slapen in een stapelbed of in een dubbelbed. Jij bepaalt!

Bijzonder: geen borg, geen contract maar wel in het centrum van Amsterdam, gratis wifi, schoonmaak van je kamer wordt gedaan en er is een gemeenschappelijke tuin. Het is een beetje apart maar misschien vind je dat nou juist net leuk!

Prijzen tussen € 640 en € 1322 per maand.
Bezichtiging mogelijk. Inschrijving mogelijk.