VRAGEN EN ANTWOORDEN – THE BUDGET HOTEL

Wie kan er een kamer boeken in The Budget Hotel?
Iedereen die op zoek is naar een dak boven zijn hoofd is welkom! (Internationale) Studenten, stagiaires, (jong) professionals, toeristen, backpackers van over de hele wereld, mensen die in de buurt van een hotel werken. Wij bieden speciale arrangementen voor midstay en longstay verblijf.
Kunnen we als koppel een kamer boeken?
Ja dat kan! Ook 2 vrienden of 2 studiegenoten zijn welkom.
Wat is bij de kamerprijs inbegrepen?
Verwarming, water en elektriciteit en WiFi. Recreatiezalen, buitenterrein en indien aanwezig, de fitnessruimte, in-house bar en in Almere zelfs het zwembad op het dak.
Zijn huisdieren welkom?
In sommige hotels wel en in andere hotels niet. Er wordt dan wel een vergoeding voor gevraagd. Neem hiervoor contact met ons op via booking@thebudgethotel.nl of bel met (+31) (06) 533 543 05.
Wat is niet inbegrepen in de kamerprijs?
Soms is het schoonmaken van jouw eigen kamer niet inbegrepen in de prijs. Beddengoed en handdoeken moet je soms zelf meenemen en soms is een schoonmaak en een wissel inbegrepen. Je vindt deze informatie bij het betreffende hotel. Voor het gebruik van de wasmachines en drogers moet je soms muntjes kopen en in andere hotel is het gratis.
Hoe kan ik een kamer boeken?
Stuur een e-mail naar booking@thebudgethotel.nl en je krijgt binnen een paar uur een reactie terug! Je kunt ook altijd bellen naar (+31) (06) 533 543 05.
Wat zijn de voorwaarden?
Die kun je hier lezen en downloaden (download PDF).
Wat moet ik zelf meebrengen?
Alle kamers en studio's zijn gemeubileerd en er staat een bed met een dekbed en kussen. Afhankelijk van het hotel dat je kiest, breng je zelf je beddengoed en handdoeken mee of is het inbegrepen bij de kamerprijs.
Wat kan ik nog meer verwachten?
Je hebt een TV op de kamer, vaak is verlenging mogelijk en in sommige hotels zijn huisdieren welkom. De meeste hotels hebben een hotelbar en diverse ruimtes waar je kunt verblijven en in Almere is er zelfs een zwembad op het dak dat je gratis kunt gebruiken!
Kan ik me inschrijven/registreren op het adres van The Budget Hotel?
In Leiden in ieder geval wel, in de andere steden niet altijd. We kunnen je er wel over informeren dus vraag het even bij ons na. Als je niet inschrijft of ingeschreven staat moet je rekening houden met het betalen van toeristenbelasting. Per gemeente is dat een ander bedrag per persoon per nacht. Dit komt bovenop de kamerprijs. Bij registratie niet.
Kan ik inchecken na 22.00 uur?
Ja dat kan, we berekenen daarvoor een toeslag van € 25,- (nachtportier).
Mag ik gasten ontvangen in mijn kamer?
Ja dat kan. Drie nachten per maand kan dat zonder bijbetaling en worden het meer nachten dan vragen wij € 15 per persoon per nacht of € 100 voor 1 persoon extra voor 1 maand.
Mag ik roken op mijn kamer?
Nee. Alle partner hotels van The Budget Hotel zijn rookvrij.
Wat als de verwarming het niet doet of iets anders is in mijn kamer aan de hand?
Dan kun je in iedere locatie 24/7 hulp verwachten. Er is altijd iemand bereikbaar voor dit soort situaties.
Is er internet?
Jazeker! Bij alle partner locaties van The Budget Hotel kun je overal en gratis van Wifi gebruik maken.
Is er een wasruimte en wat kost dat?
Er is een wasruimte met wasmachines en drogers en droogrekken en strijkplanken. Voor de wasmachines en drogers moet je soms muntjes kopen en in sommige hotels kun je er gratis gebruik van maken.
Mag ik gratis van de Fitness apparatuur gebruik maken?
Als het hotel een fitness ruimte heeft dan kun je daar gratis gebruik van maken.
Kan ik brieven en pakketjes ontvangen op het hoteladres?
Ja dat kan. Post wordt afgegeven bij de receptie.
Waar kan ik mijn auto, scooter en of fiets parkeren/neerzetten?
Op het eigen parkeerterrein van de meeste partner locaties van The Budget Hotel. Meestal gratis en soms tegen betaling maar dan wordt het aangegeven.