THE BUDGET HOTEL - GRONINGEN

The Budget Hotel heeft ook prachtige studio’s en 2 tot 4 persoons appartementen beschikbaar in Groningen. De prijs is vanaf €1800 per maand, afhankelijk van de grootte van de accommodatie, het aantal personen en duur van het verblijf. Voor de onderstaande appartementen is registratie bij de gemeente mogelijk. De genoemde prijs is alles inclusief. Stuur ons even een email dan kijken we samen met jou naar de mogelijkheden.

Volledig gemeubileerd appartement van 62 m2 beschikbaar voor 4 personen (2 slaapkamers). Gelegen aan de Eeldersingel nabij centraal station en het centrum van Groningen. De woning wordt gemeubileerd opgeleverd inclusief bedlinnen en volledige keukeninventaris.

Volledig ingericht appartement voor 2 personen met privé patio met zitje op de begane grond in de gezellige Oosterpoort buurt. De woning is voorzien van een laminaat vloer, een nieuwe luxe keuken met alle benodigde inbouwapparatuur, een luxe ruime badkamer met grote regendouche, slaapkamer met een kingsize boxspring set en een 4K Smart TV en een privé patio met zitje. Het is mogelijk om de woning te huren voor een periode van één maand tot onbepaalde tijd.

Deze volledig gemeubileerde en gestoffeerde luxe studio’s voor 2 personen aan De Nieuwe Markt in het hart van Groningen stad en lenen zich perfect voor een langer verblijf. De studios (type luxe) beschikken over een afgeschermd slaapgedeelte, een compleet ingerichte keuken en een luxe badkamer met regendouche. De appartementen/studio’s zijn te boeken voor een verblijf van minimaal 3 en maximaal 6 maanden. Faciliteiten Volledig gemeubileerd en gestoffeerd. Maandelijkse en eindschoonmaak inclusief.

Deze volledig gemeubileerde en gestoffeerde appartementen (voor 2 personen) aan De Nieuwe Markt in het hart van Groningen stad, lenen zich perfect voor een langer verblijf. Deze appartementen (type Deluxe) beschikken over een aparte slaapkamer, een woonkamer, een compleet ingerichte keuken en een luxe badkamer met regendouche. In het complex zijn 2 wasmachines en drogers aanwezig. Tijdens uw verblijf wordt er maandelijks (wekelijks is mogelijk) schoongemaakt en de receptie is 24/7 bereikbaar voor vragen, tips en extra hotelservices. De appartementen/studio’s zijn te boeken voor een verblijf van minimaal 3 en maximaal 6 maanden. Faciliteiten: volledig gemeubileerd en gestoffeerd.