THE BUDGET HOTEL - LEIDEN

The Budget Hotel Leiden; voor elk budget een kamer

Op 6 kilometer van Leiden ligt onze Leiden locatie. Een hotel met 54 kamers aan de Rijn. Vanaf de start van The Budget Hotel kunnen we hier kamers aanbieden aan iedereen die op zoek is naar een comfortabele budget kamer.

(Internationale) Studenten, stagiaires, (jong) professionals, toeristen, backpackers van over de hele wereld. Voor slechts één nacht (ontbijt op aanvraag € 15) of voor een shortstay verblijf.

Bij de locatie Leiden zijn er 1-, 2-, en 3-persoons kamers beschikbaar. Er iseen grote in-house studio voor 1 tot 6 personen met een eigen badkamer, keuken en woonkamer en daarnaast is er een ruim split level appartement voor 3-8 personen met 3 aparte slaapkamers, een eigen keuken, woonkamer, badkamer en een balkon.

Elke kamer is gemeubileerd, beddengoed en handdoeken moet je zelf meenemen. Elke kamer heeft een kleine koelkast, een badkamer met een (bubbel)bad of douche en een toilet. De locatie in Leiden heeft verschillende ruimtes voor recreatie, studeren en eten en je kunt daar de gezamenlijke hotelkeuken gebruiken. Recepten delen en mensen leren kennen tijdens het koken!

Alle 1 persoonskamers zijn momenteel helaas volgeboekt. 2-persoons kamers zijn beschikbaar vanaf €1500 per maand (all incl).