There is nothing to show here!
Slider with alias post-banner not found.

VRAGEN EN ANTWOORDEN – THE BUDGET HOTEL - LEIDEN


Wie kan er een kamer boeken in The Budget Hotel?
Iedereen die op zoek is naar een dak boven zijn hoofd is welkom! Studenten, stagiaires, (jonge) professionals, toeristen, backpackers van over de hele wereld, mensen die in de buurt van ons hotel werken. Wij bieden speciale arrangementen voor midstay en longstay verblijf.
Kunnen we als koppel een kamer boeken?
Ja dat kan! Ook 2 vrienden of 2 studiegenoten zijn welkom. De prijs die je betaalt is €100 per persoon op de kamerprijs.
Wat is bij de kamerprijs inbegrepen?
Gebruik van de hotel keuken, verwarming, water en elektriciteit, WiFi in het hele hotel gebruik van alle zalen, de recreatieruimte, de fitnessruimte en in-house bar waar kleine maaltijden worden geserveerd, het eigen parkeerterrein en 24/7 contact mogelijk met de manager.
Zijn huisdieren welkom?
Ja, huisdieren zijn welkom maar wel graag in overleg. Neem hiervoor contact met ons op via booking@thebudgethotel.nl of bel met (+31) (085) 064 0350.
Wat is niet inbegrepen in de kamerprijs?
Het schoonmaken van uw eigen kamer en het schoonmaken van de hotel keuken als je die hebt gebruikt. Beddengoed en handdoeken zijn te koop of je kunt dit zelf meenemen. Voor het gebruik van de wasmachines en drogers kunt u muntjes kopen.
Hoe kan ik een kamer boeken?
Stuur een e-mail naar booking@thebudgethotel.nl en je krijgt binnen een paar uur een reactie terug! Je kunt ook altijd bellen naar (+31) (085) 064 0350.
Wat zijn de voorwaarden?
Die kun je hier lezen en downloaden (download PDF).
Wat moet ik zelf meebrengen?
Alle kamers zijn gemeubileerd en er staat een bed met een dekbed en kussen. Je kunt zelf kiezen wat je mee wilt nemen om de kamer helemaal naar je zin te maken. Je brengt ook zelf je beddengoed en handdoeken mee en als je het makkelijk vindt kun je bij ons een startpakket kopen met een dekbedhoes en matrashoes en handdoeken.
Wat kan ik nog meer verwachten?
Als u een TV op uw kamer wilt dan vragen wij u een bijdrage van € 15 per maand voor de aansluiting of € 3 per dag en wij verzorgen dan de televisie. Wilt u een drankje of kleine maaltijd in de bar gebruiken dan betaalt u daar € 10 voor een maaltijd inclusief één drankje. Voor het gebruik van de wasruimte met wasmachines, drogers en strijkfaciliteiten kunt u muntjes kopen.
Kan ik me inschrijven/registreren op het adres van The Budget Hotel?
Ja dat kan. Als u langere periode bij ons wilt verblijven dan adviseren we u ook omdat te doen. Doet u dat niet dan moeten wij u toeristenbelasting doorbelasten en dat is € 1,50 per persoon per nacht, bovenop de kamerprijs. Bij registratie hoeft dit niet.
Kan ik inchecken na 22.00 uur?
Ja dat kan, we berekenen daarvoor een toeslag van € 25,- (nachtportier).
Mag ik gasten ontvangen in mijn kamer?
Ja dat kan. Drie nachten per maand kan dat zonder bijbetaling en worden het meer nachten dan vragen wij € 15 per persoon per nacht of € 100 voor 1 persoon extra voor 1 maand.
Mag ik roken op mijn kamer?
Nee. The Budget Hotel is rookvrij. We hebben een klein rokersgedeelte in de recreatieruimte en de mogelijkheid om buiten het hotel op het terras te roken. Vanaf 1 april 2020 is het hele hotel en het omliggende terrein rookvrij.
Wat als de verwarming het niet doet of iets anders is in mijn kamer aan de hand?
Dan kunt u dat 24/7 bij de manager melden en repareert hij het zo snel als mogelijk. Als de reparatie door uw toedoen moet worden uitgevoerd zullen we hier reparatiekosten voor in rekening brengen.
Is er internet?
In het hele hotel en in uw kamer kunt u gratis van internet gebruik maken.
Is er een wasruimte en wat kost dat?
Er is een wasruimte met wasmachines en drogers en droogrekken en strijkplanken. Voor de wasmachines en drogers kunt u muntjes kopen en die kosten € 2 per stuk.
Mag ik gratis van de Fitness apparatuur gebruik maken?
Ja dag mag. De hotelgasten kunnen 27/7 gratis gebruik maken van de apparatuur als ook van de infra rood cabine. Begeleiding van een Personal Trainer is mogelijk maar dit is niet gratis.
Kan ik brieven en pakketjes ontvangen op het hoteladres?
Ja dat kan. Post wordt afgegeven bij de receptie die het verdeeld over de verschillende postvakken van de kamers.
Waar kan ik mijn auto, scooter en of fiets parkeren/neerzetten?
Op het eigen parkeerterrein van The Budget Hotel. Dit is gratis.

NU BOEKEN

  The Budget Hotel - Leiden

  Naam

  E-mail

  Telefoon

  Aankomstdatum

  Vertrekdatum

  Opmerkingen