There is nothing to show here!
Slider with alias post-banner not found.

REVIEW WORLD OCEAN DAY 05-06-2016


Namens het team van Vegetafel enorm bedankt voor jullie enorme inzet en gastvrijheid. We hebben twee dagen lang jullie volledige hotel mogen overnemen! Ge-wel-dig! Er werden spandoeken geleverd, Don racete naar de winkel om hout te halen om er een frame om te bouwen, er moesten wandjes verplaatst worden, extra voorraden gekocht, een complete fitnessruimte verplaatst, alle meubels hebben op andere plekken gestaan. Toen de standbouwer niet anders kon dan om 7.00 aankomen, was Don daar ook (terwijl de vrijwilligers zich helaas verslapen hadden). Als ik maar een piep gaf, kreeg ik heerlijke koffie en dat is op zulke momenten mijn redding.

Wat een verschrikkelijke flexibele opstelling. Zelden maakte ik deze vorm van gastvrijheid en toegevoegde waarde mee op een locatie en ik wil jullie daar dan ook enorm voor bedanken. In kopie zowel de trekkers uit mijn team, als de bestuursleden van Sea First Nederland. Ik heb van hen verschrikkelijk positieve en fijne verhalen gehoord. Echt, enorm bedankt.

Qua aantal bezoekers, dat is naar beste eer en geweten geschat. Bezoekers (zowel binnen als buiten + roulatie), de bewoners, standhouders, vrijwilligers etc. Het zal ergens tussen de 500 en 1.000 liggen. Hoe dan ook, een voor SFN geweldig aantal gasten en een prachtig bereik onder het bestaande en nieuwe publiek.

Wat mij betreft tot 30 juli, als we weer terug komen voor de VegeQ, samen met onze partner Vegetariërsbond.

Hartelijke groet,

Christine Burgemeester
Directeur

The Budget Hotel beschikt over 1 hele grote zaal of drie aparte zalen en een inhouse bar. Barbecueën op je eigen tijdelijke terras (op het zuiden!), vergaderen, dineren, ontbijten, genieten van een uitgebreide Afternoon Tea of het houden van een receptie; het kan allemaal in The Budget Hotel. Er kan natuurlijk veel meer! Zo is er ook de mogelijkheid om de hotelkeuken te gebruiken voor workshops en de hotelkelder voor je eigen expositie, tentoonstelling of misschien wil je er wel een bijzondere film opnemen.

Mail ons via info@thebudgethotel.nl of bel naar Don van der Voort, de manager van het hotel op 06- 43 25 86 36 of kom langs.