THE BUDGET HOTEL KAN OOK JOUW TIJDELIJKE THUIS ZIJN

Voor een paar maanden een dak boven je hoofd nodig? Boek een kamer in een hotel in Leiden, Amsterdam, Den Haag, Rijswijk, Rotterdam, Groningen, Almere, Maastricht of Utrecht. Shortstay en midstay mogelijk, 1-6 maanden of langer.

In The Budget Hotel kun je een 1, 2, 3 of 4 persoons kamer of een studio boeken voor 1 dag of meerdere maanden. De kamers en studio’s in de hotels hebben allemaal een eigen badkamer en een kitchenette. Als er geen kitchenette in de kamer aanwezig is heeft het hotel andere faciliteiten die je kunt gebruiken zoals bijvoorbeeld een hotelkeuken.

Alle hotelkamers die je via The Budgethotel kunt boeken zijn gemeubileerd met boxsprings, dekbedden, kussens, een bureau en een koelkast. De kamerprijs is meestal inclusief schoonmaak en handdoeken en bedlinnen wissel. Elke kamer heeft een eigen badkamer met bad en/of douche en toilet en de meeste kamers hebben een balkon en sommige een terras. De kamers hebben of een kitchenette helemaal voor jezelf of een gezamenlijke hotelkeuken, recreatiezalen, tv-zitjes, een bar en fitness en in Almere zelfs een zwembad op het dak!

In sommige gevallen is registratie bij de gemeente mogelijk bij jouw boeking en alle hotels zijn rookvrij! Wil je andere woonopties zien dan die hier op de site staan en zelf boeken, registreer dan GRATIS hier en zie per woonplaats alle mogelijkheden: Register, view and book more properties.

Deze faciliteiten zijn inbegrepen in de genoemde kamerprijs:

 • Een badkamer met bad en/of douche en eigen toilet
 • Comfortabele boxspringbed
 • Internet door het hele hotel (WiFi)
 • Gratis gebruik van keuken (of een kitchenette in je kamer), fitness, recreatieruimtes, tv-zitjes en terrassen
 • Verwarming, water en elektriciteit
 • Volledig gemeubileerde kamer

Hoe het werkt?

 1. Registreer gratis op ons partnerplatform
 2. Kies de plaats waar je wilt wonen
 3. Boek gelijk zelf je studio of appartement
 4. Relax!

Heb je een vraag die niet bij de FAQ’s staat? Stuur gelijk een mail naar booking@thebudgethotel.nl. We reageren binnen een paar uur want we begrijpen dat je niet te lang wilt wachten op een antwoord!

NU BOEKEN

  The Budget Hotel

  Locatie

  Naam

  E-mail

  Telefoon

  Aankomstdatum

  Vertrekdatum

  Aantal personen

  Max. budget (per maand)

  Opmerkingen